Најголемо задоволство е кога на детските лица ќе се види насмевка, кога во детското срце ќе се види среќа. На претставата дечињата од градинката "Кокичиња" ја изразија својата искрена радост и благодарност од новогодишните пакетчиња.      
Средба на градоначалникот на општина Градско со деканот на Филофскиот факултет во Скопје.

СЛЕДЕТЕ НЕ

1,347FansLike

ИНФОРМАЦИИ