Дневен ред за јавна расправа за ЕСМП ЕСМП Градско Известување за јавен увид на ЕСМП Формулар за поднесување коментари
Се известуваат жителите на населба Градско дека поради технички зафати на ден 10.11.2021 год. (среда) во временскиот период од 09:00 до 14:00 часот, без напојување со електрична енергија ќе бидат дел од улица "Александар Македонски", дел од улица "8-ми...
Урбанистички проект со план за парцелација за формирање на повеќе градежни парцели на КП 794/1 во КО Водоврати со класа на намена Г3 (поединечна намена Г3.7 - електрани на биогориво) Урбанистички проект со план за парцелација за формирање на повеќе...
Соопштение за јавен увид
Објава за јавен увид
Соопштение за јавен увид

СЛЕДЕТЕ НЕ

1,347FansLike

ИНФОРМАЦИИ