Home Известувања

Известувања

Во рамки на “Проектот за поврзување на локални патишта во РСМ” кој се реализира од страна на Единицата за имплементација на проект при Министерството за транспорт и врски со финансиска поддршка од Светска Банка, а со цел подобрување на...
Соопштение за јавен увид Синтезен план
Се известуваат жителите на населба Градско дека ќе се изврши рестрикција на водата за пиење секој ден од 22:30 до 06:00 часот, почнувајќи од денес 18.07.2022 година, последователно неколку денови. Очекуваме разбирање и соработка од страна на жителите.
Известување за делумна забрана за движење во шума 2022 год.
Јавен повик за Локален Младински Совет
Јавен повик за локално собрание на млади Записник од јавен повик за ИО Решение за формирање на ИО
Јавен повик за Иницијативен одбор
Јавен оглас за пријава на членови на партиципативно тело на општина Градско Пријава Изјава за прифаќање услови по јавен оглас Иајава за лични податоци

СЛЕДЕТЕ НЕ

1,347FansLike

ИНФОРМАЦИИ