Home Популарно

Популарно

На 16 декември, пред 25 години со Законот за територијална поделба, општина Градско стана самостојна локална единица. Денес, по повод тој ден во Домот на културата "Крсте Петков Мисирков" се одржа свечена седница на Советот на општина Градско. На...
Нека е за многу години денешниот голем христијански празник посветен на Апостолот Павле, христовиот следбеник кој ја посеал христијанската вера на овие македонски простори. И токму на овој свет ден со благослов на Неговото Високо преосвештенство г. Агатангел, започнува изградбата...

СЛЕДЕТЕ НЕ

1,347FansLike

ИНФОРМАЦИИ