5 Јуни – Светски ден на животната средина!

581

Општина Градско и ЈКП “Клепа” Градско, реализираа активности за еколошката акција со чистење на неколку локации на диви депонии во Градско (мотел, бензиска пумпа и воен магацин), по повод 5 Јуни – Светкиот ден на животната средина.