26 години општина Градско!

283
16-ти Декември 2022 година – 26 години од постоењето на единицата на локална самоуправа – Општина Градско.
Почнувајќи од Базарот на шеталиштето, положување на свежо цвеќе во чест на војникот Златко Владов, па сè до Свечената академија автентично беше одбележан роденденот на општина Градско.