23 години општина Градско!

726

На 16 декември беше обележана 23 годишнината од формирањето на Општина Градско. Честит празник “16 Декември” на сите жители на општина Градско, со желба заедно да продолжиме да ја градиме нашата општина во посакувано место за живеење.
На поединците што денес добија признание за посебен придонес во развојот на општината им честитаме и посакуваме да бидат позитивен пример за останатите.