Честитка од Градоначалникот Нацков по повод 28-ми Септември – Меѓународниот ден на Бошњаците!

200

На сите жители од Бошњачка националност им го честитам 28-ми Септември, Меѓународниот ден на Бошњаците. Присуството на бошњачката култура во нашата средина и долгогодишната традиција и овој пат ќе потврдат дека различностите не обединуваат и не прават посилни во соочувањето со предизвиците што ги носи времето. Честит празник!

Градоначалник на општина Градско, Киро Нацков!