Честитка од Градоначалникот Нацков, по повод големиот христијански празник-Божиќ!

372

На сите верници од православна вероисповед им го честитам најголемиот христијански празник, Христовото раѓање – Божиќ.
Овој празник уште еднаш нѐ потсетува за важноста на верата и семејството, што е основа за внесување на нова светлина и темел за секој успех во животот.
Христос се роди, навистина се роди!

Градоначалник на општина Градско, Киро Нацков.