Честитка од Градоначалникот Бешовски по повод почетокот на рамазанските пости!

1171

На сите припадници на исламската вероисповед во општина Градско,
како и во целата држава им упатувам искрени честитки по повод почетокот на поклонувањето на најголемиот празник
Рамазан Бајрам.
Посакувам овие празнични денови да ги поминете во мир и среќа заедно со своето семејство.
Пријателите, роднините и сите Ваши блиски нека бидат со Вас во мислите и
молитвите.
Побрзо поминување на оваа пандемија и враќање во храмовите. Дотогаш да останеме дома.
Нека е за многу години!