„Фолклоријада Градско 2023“

157
Над 300 учесници од 8 културни уметнички друштва ширум Македонија, во Градско настапија на традиционалната културна манифестација “Фолклоријада – Градско 2023”.
Изразуваме голема благодарност до гостите со учеството на манифестацијата како и на домаќините КУД “Стоби” од Градско.