Фолклоријада – Градско 2022!

308

Општина Градско после ја возообнови традицијата за одржување на културната манифестација “Фолклоријада – Градско 2022”.
Продолжуваме да ги негуваме нашите традиционални вредности.
Изразуваме голема благодарност до гостите со учеството на манифестацијата како и на домаќините КУД “Стоби” од Градско.