ФК “ТИМ Локомотива Градско 2018” ја започнува новата сезона!

1820

Во недела на 01.09.2018 година ФК “ТИМ Локомотива Градско 2018”  ја започнува сезона 2019/2020 со натпревар против ФК “Братство” од Житоше!
Во почетокот на есенскиот дел од сезона 2019/2020 на фудбалските натпревари во Трета фудбалска лига – Централен регион, “ТИМ Локомотива Градско 2018”  ќе биде повторно поддржана од општина Градско се со цел за поголема и поуспешна афирмација на општината и задржување на спортскиот дух на младите.

Момци со среќа и успешна сезона ✊!