Успешно завршена крводарителската акција по повод 16 Декември – Ден на општина Градско!

800

Успешно е завршена крводарителската акција во Домот на културата “Крсте Петков Мисирков”, по повод празникот на општина Градско “16 Декември” (1996-2020), организирана од Основната организација на Црвен крст Градско и општина Градско.
Им благодариме на 57-те хумани граѓани што денес даруваа крв и спасија нечиј живот!