Улицата бр.2 во селото Кочилари доби нова асфалтна подлога!

442

Со изградбата на улица бр.2 во селото Кочилари, продолжува зајакнувањето на инфраструктурата и подобрување на условите за живот во општина Градско. Средствата се обезбедени од ТАВ програмата, а вредноста на инвестицијата чини 821.780,18 денари.