Традиционалната хуманитарна забава наменета за лицата со попречености по четврти пат се одржа во Градско.

407
Хуманитарната акција за лицата со попречености „Добриот глас далеку се слуша“ по четврти пат традиционално се одржа во Градско.
Голема благодарност за реализацијата на работилницата и забавата им упатуваме на правните субјекти и поединците:
Вардар Биопроцес Кафе Бар Булевар,
Отпад Охрид, Дади Компани,
Жито маркети, Матеј – Марија маркети,
Ресторан „Кај Лаки“, Ресторан Ексклузив,
Зоралек Маринковиќ, ООУ „Даме Груев“ Градско и
Фризерски салон Сашка, кои со своите подароци успеаја да создадат насмевки на лицата.
Благодарност упатуваме до советниците од сите политички партии за ангажираноста и хуманоста на настанот.
Упатуваме посебна благодарност и до Катерина Димова (специјален едукатор) за несебичното залагање за реализација на овој настан.