Промоција на книгата Македонци-Милениумско сведоштво за идентитетското име!

287

Одржана промоцијата на новоиздаденото издание “Македонци – милениумски сведоштва за идентитетското име” (документи и анализи) на д-р Бранислав Светозаревиќ Покорни. Настанот се одржи во Домот на културата “Крсте Петков Мисирков” во Градско на 29.04.2022 год. (петок) во 18 часот. Културно-уметничката програма беше збогатена со настапите на КУД “Стоби” од Градско и Балетско студио “Sparkly feet”.