Проекти финансирани од донаторската заедница

  1. Набавка на 30 креветчиња со душеци и постелнини во детската градинка „Кокичиња“
  2. Набавка и монтажа на парно со комбиниран котел во градинката „Кокичиња“
  3. Дигитализација на салата за Совет на општина Градско