Продолжуваат средбите со граѓаните за учество во креирање на Буџетот на општина Градско за 2023 година!

151

Пред носењето на буџетот за 2023 година, Градоначалникот Нацков, заедно со локалните функционери оствари средба со жителите на Долно Градско и маалото Капетанови куќи, за проблемите со кои се соочуваат секојдневно и можноста за нивно решавање.