Преку директна комуникација со жителите на Градско придонесуваме за заеднички креирање на најдоброто за нашата општина!

155

Продолжуваат маалските средби во населба Градско со Градоначалникот и локалните функционери за проблемите со кои се соочуваат жителите, како и за креирање на Буџетот на општина Градско за 2023 година.