Првачињата од нашето училиште први ја честитаа Новата година!

30
Дедо Мраз со вредните помошници денес пристигна во училиштето и им приреди огромно задоволство на сите присутни на претставата. Браво за првачињата, беа одлични актери и покажаа дека трудот вложен во нив не е залуден.
Честитки и за наставничките за вложениот труд и одличната изведба на нашите деца.