По втор пат поддршка од ТАВ за општина Градско!

537

Потпишан и вториот договор за општина Градско од програмата ТАВ за поддршка на инфраструктурни проекти за изградба на улица бр.2 во с.Кочилари во должина од 130 метри со вредност од 821.780,18 ден.
Реализацијата на овој проект се очекува на почетокот на месец септември.