Почнува Реконструкцијата на дел од улицата во село Водоврати!

125

Согласно програмата за изградба и реконструкција на локални улици и патишта за 2023 година, денес започна изградба на улица во село Водоврати. Улицата е во должина од 240 метри, изведувач на градежните работи е ЕМРАХ ИНТЕРТРАНС. За оваа инвестиција општина Градско издвои 1.257.814,00 денари.