Посета на Унгарскиот амбасадор во општина Градско!

126

Во посета на општина Градско беше амбасадорот на Република Унгарија во Република Македонија, Н.Е. Андраш Клајн и Аташето за економија на Република Унгарија, Г-ѓа Сандра Хараштија.