Пакетче за секое дете од социјално загрозените и ранливи категории на граѓани!

65

Традиционалната новогодишна донација на пакетчиња и оваа година ги израдува децата од социјално загрозените и ранливи категории во општина Градско и придонесе за поголема радост и повесели празници. Грижата за децата од социјален ризик треба да нѝ биде приоритет и нашата општествена одговорност да ја насочиме кон нив во секој момент и со секој повод.