Павловден 2023!

260
Павловден за паметење.
Доказ дека Градско е центарот на Македонија.
Гордо и достоинствено го одбележавме нашиот патронен празник. Им благодариме на уметниците и винариите, рестораните и гостилниците, а пред сѐ на моето Градско за гостопримливоста и љубезноста.