Потпишан договорот за Реконструкција на локалниот пат од с.Долно Чичево кон Градско (делница) во должина од 1,8 км со ДГ “Бетон” АД Скопје во вредност 16.921.721.00 ден., средствата се обезбедени од општина Градско (2.581.279,00 ден.) и Агенцијата за финансиска подршка на земјоделството и руралниот развој (14.340.440,00 ден. ) при Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство за мерка 321- Подобрување на квалитетот на животот во руралните средини!