Одбележан 21-ви Март, Денот на пролетта и екологијата!

358
По повод 21-ви Март, Денот на пролетта и екологијата, вработените од општина Градско и ЈКП”Клепа” се вклучија во акцијата за одбележување на овој меѓународен ден.
Дел од активностите беа насочени кон засадување на дрва и садници, а дел беа кон чистење и средување на просторот околу спортското игралиште.
Со ова сакаме да ја подигнеме свеста на нашите жители и да пратиме порака дека само здрава природа гарантира здрав живот.