Мали подароци од волшебниот Дедо Мраз за првоодделенците!

108

И на најмалите ученици од ООУ”Даме Груев”, првоодделенците, Дедо Мраз им подари новогодишни подароци и им посака и во Новата година да бидат послушни и здрави. Џагорот и смеата, докажаа дека Волшебниот Дедо Мраз им ги исполни сите новогодишни желби и ги направи задоволни и среќни.