Малите „Кокичиња“ добија новогодишно пакетче од Дедо Мраз!

77

Магичниот Дедо Мраз им подари пакетчиња на најмалите жители на општина Градско. Во Новата година им посакавме здравје и безгрижно детство, а нивните насмеаните лица беа знак за благодарност.