Кошаркарски турнир 3х3 се одржа во Градско!

112
3 дена Градско дишеше во духот на спортот. Многу забава, многу дружба, а најмногу кошарка. Честитки до сите учесници, а воедно и честитки со победниците.
Упаруваме благодарност до сите спонзорит што го овозможија овој настан.