Знак внимание за лицата со попреченост по повод 3-ти Декември, Меѓународниот ден на лицата со попречености!

395

Денес, по повод 3-ти Декември, Меѓународниот ден на лицата со попречености, на сите лица од нашата општина им подаривме скромни подароци. Ќе вложуваме максимални напори да одговориме на сите нивни барања, да не се почувствуваат осамени во оваа битка. Се надеваме дека барем малку ќе ги направиме посреќни и исполнети.