Завршено асфалтирањето на улицата „8 ми Септември“!

107

Заврши асфалтирањето на дел од улицата „8 ми Септември” во Градско за што се обезбедени финансиски средства од Буџетот на општина Градско. Во оваа прва фаза се реконструираа најоштетените 280 метри.

Вредноста на оваа инвестиција изнесува 4.019.169,00 денари.