Жителите од поголемиот дел на Градско, на средба со локалните функционери!

164
Пред носењето на Буџетот за 2023 година, остварена уште една средба со жителите од улиците „Цветан Димов“, „Душан Ќириќ“, „Славе Ефтовски“ и „Васил Главинов“ за проблемите со кои се соочуваат жителите на Градско и нивно решавање.