“Добриот глас далеку се слуша”

359

Новогодишна забава за лицата со попречености. Се гледаме на 26.12.2021 год.

14:00 Работилница во просториите на Општина Градско

15:00 Новогодишна забава во Caffe Bar Boulevard

Апел до сите граѓани и фирми во регионот на Општина Градско, донирајте и бидете Вие причината за насмевката на овие лица.

За повеќе информации контактирајте го специјалниот едукатор Димова како и Општина Градско.