Асфалтирана улицата во село Водоврати!

104

Заврши асфалтирањето на улица во Водоврати во должина од 240 метри, изведувач на градежните работи е ЕМРАХ ИНТЕРТРАНС. За оваа инвестиција општина Градско издвои 1.257.814,00 денари од сопствениот Буџет.