Асфалтирана улицата “Борис Трајковски” и дел од улицата “Панко Брашнаров” со Градско!

84

Заврши асфалтирањето на дел од улицата “Борис Трајковски” и дел од улицата “Панко Брашнаров” во должина од 410 метри.

Дел од средствата се обезбедени од Бирото за регионален развој, а дел од Буџетот на општина Градско.