“Априлијада 2022”

297

Во овие тешки времиња, денес најмалите ни измамија насмевки. Децата од училиштето и децата од градинката, по повод 1-ви Април, Денот на шегата, ги облекоа костимите на своите јунаци и за момент не пренесоа во светот на бајките и хероите, кои сите нас не враќаат во младоста.
Им честитаме на мајките и наставничките за креативноста и за можноста што ни ја пружија денес – да уживаме во пролетното шаренило од најубавите цветови – децата!!!