Се известуваат жителите на населба Градско дека ќе се изврши рестрикција на водата за пиење секој ден од 22:30 до 06:00 часот, почнувајќи од денес 18.07.2022 година, последователно неколку денови.

Очекуваме разбирање и соработка од страна на жителите.