Известување за прекин на електрична енергија!

494

Се известуваат жителите на населба Градско дека поради технички зафати на ден 10.11.2021 год. (среда) во временскиот период од 09:00 до 14:00 часот, без напојување со електрична енергија ќе бидат дел од улица “Александар Македонски”, дел од улица “8-ми Септември”, дел од улица “Питу Гули” и дел од улицата “Никола Карев”.

Ви благодариме на разбирањето!